W.H. van der Heide is het adres voor montage en levering van vijzels en silo’s.

Onze werkzaamheden betreffen de verkoop en het installeren van nieuwe of gebruikte vijzels, het leveren van nieuwe en gebruikte silo’s en het onderhoud van de installaties of silo’s.

W.H. van der Heide kan de totaalinstallatie voor u verzorgen. Dat wil zeggen van verankering van de silo tot aan het elektrisch aansluiten van uw besturingssysteem.

Silo’s en vijzels is een deel van de bedrijfsactiviteiten van W.H. van der Heide. Het bedrijf richt zich ook op het mengen en/of malen van enkelvoudige grondstoffen om een bepaald rantsoen te verkrijgen.

Daarnaast richt W.H. van der Heide zich ook op drinksystemen, voersystemen, koeling en ventilatie in (pluim)vee stallen.

Door het combineren van een flexibele en efficiënte manier van werken, samen met het meedenken met de klant trachten wij een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Voor een zeer betaalbare prijs.

 

 

Verplaatsen van silo’s en tanks

W.H. van der Heide is specialist in het (ver) plaatsen van silo’s en tanks. Hiervoor beschikt het bedrijf over een trekker met een 44 ton/meter autolaadkraan. Hiermee kunnen wij zelfstandig materialen lossen en laden. Tevens kunnen wij de verankering van de materialen verzorgen.

Wij beschikken over een aantal opleggers voor transport over de weg of op het erf. Uiteraard is transport van andere materialen als silo’s en tanks ook mogelijk bij W.H. van der Heide.