W.H. van der Heide en zijn medewerkers hebben meer als 30 jaar ervaring in het installeren van vijzels en transportsystemen.
Vrijwel elke situatie van transport van voer uit de voorraadsilo is verschillend. Daarom kunnen wij zowel standaard transportsystemen leveren als speciale uitvoeringen. Belangrijk hierbij is dat het een betrouwbare en duurzame vijzelinstallatie is.
De volgende uitvoeringen zijn onder andere bij ons verkrijgbaar:
• Spiraalvijzel ( diverse diameters en uitvoeringen )
• Schroefvijzel ( diverse diameters en uitvoeringen )
• Opvoervijzel
• …..

Spiraalvijzel:
Wij leveren spiraalvijzels variërend van een diameter van 55mm tot 131mm. De spiraalvijzelinstallaties zijn geschikt voor transport naar uw melkrobot, melkstal, krachtvoerboxen, graanverwerking machines, voerkeuken en dergelijke.
De spiraalvijzel kan worden uitgevoerd met een stalen buis of een kunststofbuis. Een groot voordeel van deze installatie is de flexibiliteit. Met deze flexibiliteit kan vrijwel elke situatie passend gemaakt worden.

 

Hieronder enkele voorbeelden van een toepassing van een spiraalvijzel.

 

Schroefvijzel:
De schroefvijzels van WH van der Heide zijn standaard leverbaar in twee maatvoeringen. 102mm en 150mm. Andere diameters zijn eventueel leverbaar op aanvraag.
Schroefvijzels zijn stugge/starre vijzels en werken op basis van bochten van 90graden. De buis waarin de transportschroef draait zijn standaard thermisch verzonken.

Hieronder enkele voorbeelden van een toepassing van een schroefvijzel

 

Meer informatie over voertransport
Wilt u meer informatie over de verschillende soorten vijzels en transportsystemen en de mogelijkheden van W.H. van der Heide?

  • Bel met 0512-360001 met één van onze deskundige adviseurs
  • Vul ons contactformulier in om informatie of een offerte aan te vragen